İçeriğe geç

Seren Serengil için bebek mezarı açıldı

Mayıs 3, 2010

Seren Serengil’e ait olduğu iddia edilen Arnavutköy Musevi Mezarlığı’ndaki bebeğin mezarı Cumhuriyet Savcısı kontrolünde açılmasının ardından ceset, DNA testi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Arnavutköy Musevi Mezarlığı’na gömülen ve Seren Serengil’in olduğu iddia edilen bebeğin mezarı, Cumhuriyet Savcısı kontrolünde açıldı.

Serengil, basın mensuplarının alınmadığı mezarlık çıkışında yaptığı açıklamada, açılan mezardan alınan bebek cesedinin tamamının bir kese kağıdına konulduğunu ve DNA testi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildiğini belirtti.

Serengil, ”Keşke böyle bir şey olmasaydı da bebeğimi bana verselerdi, babamın yanına gömseydim. Bir yıllık anneyim, cenin olduğunu söyledikleri benim çocuğum doğdu, 4 gün yaşadı ve öldü. Eşimi asla affetmeyeceğim” dedi.

Seren Serengil’in duygulanarak göz yaşlarını tutamadığı gözlendi.

Serengil’in avukatı Azmi Doğan da, şu anda askerde olan bebeğin babası Musa Melih Aytun’un, ”Doğumdan sonra bebeğin öldüğünü ve cesedini de burada bulunan mezara gömdüklerini” söylediğini belirtti.

Doğan, Adli Tıp Kurumu raporuna göre bebeğin Serengil’e ait olduğunun belirlenmesi durumunda, cesedinin Serengil’in babası Öztürk Serengil’in yanına gömüleceğini bildirildi.

From → Medya

Yorum Yapın

Yorum bırakın